google.com, pub-3887102542574765, DIRECT, f08c47fec0942fa0
CreditCard aanbieding / korting en acties met: ANWB VISA, VIABUY, de prepaid  Card van Money2Go en de  International Card Services ICS mastercard en prepaid Worldcard
  .
Actuele Aanbiedingen & Acties juli / augustus 2018
ANWB VISA Card 1e jaar gratis
International Card Services  MasterCard Prepaid Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau
International Card Services  Prepaid World Card Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau
International Card Services  MasterCard Classic 1e jaar gratis  +  € 25,- cadeau
International Card Services  MasterCard Gold  1e jaar € 20,-  +  € 25,- cadeau
International Card Services  Visa World Card 1e jaar gratis   +  € 50,- cadeau
Wat doen wij voor je ?
Je kunt bij ons de jaarbijdrage van creditcard-aanbieders vergelijken. Wij delen deze informatie, maar er is geen sprake van het geven van advies en/of het doen van een aanbeveling. Heb je een keuze gemaakt dan kun je via onze website doorklikken naar de website van de aanbieder. Daar vind je aanvullende informatie over de tarieven en voorwaarden. 
Hoe wordt dividendinfo.nl voor haar dienstverlening beloond ?
Op dividendinfo.nl kun je gratis financiële producten vergelijken. Dividendinfo.nl ontvangt een vaste vergoeding van een aanbieder als je via ons doorklikt naar de website van die aanbieder en daar het getoonde financiële product afneemt. De vergoeding die wij ontvangen is eenmalig en kan verschillen per product en per aanbieder.  
Hoe volledig is onze vergelijking ?
In deze vergelijking van de jaarbijdrage van creditcards vergelijken wij alleen de tarieven van aanbieders waarmee wij een overeenkomst  afgesloten hebben. Zo werken wij samen met: International Card Services (ICS), VISA en American Express. Alleen zij hebben een klantrelatie met jouw en kan je terecht met een eventuele vraag / klacht. Wij hebben geen inzicht in je gegevens. 
Hoe vergelijken wij ?
In bovenstaande vergelijker wordt de jaarbijdrage berekend op basis van de huidige rentetarieven. Eventuele tijdelijke (kortings)acties / aanbiedingen zijn niet in de berekening meegenomen. Alle gegevens zonder garantie. De vergelijker wordt aangeleverd door FinanceAds. Dividendinfo.nl heeft geen invloed op de inhoud en slechts een beperkte inbreng in de lay-out.
Contact       Cookiebeleid & Privacy Statement       Disclaimer