Vergelijken / vergelijken van brokers / banken tarieven en kosten van beleggen / aankoop en verkoop aandelen.  Binck - Alex -Rabobank - ABN AMRO
Brokers Vergelijken
Actie BinckBank : Ontvang tijdelijk € 200,- transactietegoed + eerste 3 maanden geen service fee.
Actie Alex Zelf beleggen: Ontvang tijdelijk € 200,- transactietegoed.
Wat doen wij voor je ?
Je kunt bij ons de tarieven van online brokers en banken vergelijken. Wij delen informatie, maar er is geen sprake van het geven van advies en/of het doen van een aanbeveling. Heb je een keuze gemaakt dan kun je via onze website doorklikken naar de website van de aanbieder. Daar vind je aanvullende informatie over de tarieven en voorwaarden die de brokers / banken hanteren en kan je eventueel een rekening openen.
Hoe wordt dividendinfo.nl voor haar dienstverlening beloond ?
Op dividendinfo.nl kun je gratis financiële producten vergelijken. Dividendinfo.nl  ontvangt een vaste vergoeding van een aanbieder als je via ons doorklikt naar de website van die aanbieder en daar een rekening opent. De vergoeding die wij ontvangen is eenmalig en kan verschillen per product en per aanbieder.  
Hoe volledig is onze vergelijking ?
In deze vergelijking van de tarieven van brokers / banken vergelijken wij alleen de tarieven van aanbieders waarmee wij een overeenkomst  afgesloten hebben. Zo werken wij samen met de Rabobank, Binck, Alex en ABN AMRO. Alleen zij hebben een klantrelatie met jouw en alleen daar kan je terecht met een eventuele vraag / klacht. Wij hebben geen inzicht in je gegevens.
Hoe vergelijken wij ?
De bovenstaande vergelijking is tot stand gekomen middels de volgende gegevens: gemiddeld orderbedrag: €1000, aantal orders per jaar: 12, percentage online orders: 100%, gemiddeld belegd vermogen: €20.000. Transactiekosten per order per jaar, berekend op basis van de actuele voorwaarden. Eventuele tijdelijke (kortings)acties / aanbiedingen zijn niet in de berekening meegenomen. Voor waardepapierentransacties kunnen naast bankkosten ook buitenlandse kosten gelden. Alle gegevens zonder garantie. De vergelijker wordt aangeleverd door FinanceAds. Dividendinfo.nl heeft geen invloed op de inhoud en slechts een beperkte inbreng in de lay-out van de vergelijker.
Vergelijken van kosten / tarieven van brokers / banken. Wij vergelijken Binck, Alex, Rabobank  en ABN AMRO
Wij vergelijken de kosten, tarieven en voorwaarden van brokers en banken: Binck, Alex, Rabobank  en ABN AMRO
Vergelijken van kosten / tarieven van brokers / banken. Wij vergelijken Binck, Alex, Rabobank  en ABN AMRO
Vergelijken van kosten / tarieven van  aankoop verkoop van aandelen en opties bij brokers / banken. Wij vergelijken Binck, Alex, Rabobank  en ABN AMRO